NOW Liquid Cal/Mag Blueberry ( Folyékony kálcium - magnézium)

Nyomtatás
Folyékony kalcium és magnézium készítmény Áfonyás ízesítéssel.A kalcium segíti az erős csontok, ízületek felépítését és a testmozgással együtt különösen lényeges a csontritkulás megelőzésében.
Fogyasztói ár5990,00 Ft
Leírás
  • Superior citrát formula
  • A D-2-vitamin
  • Áfonya ízű
  • Xilit édesített

A kalcium (Ca) és magnézium (Mg) ásványi anyagok, amelyek kritikus fontosságúak a normál csont és fogképződés szempontjából. * A Ca és Mg számos biokémiai reakcióban szerves kofaktorként szolgálnak. * Ezen kívül az Mg és a Ca számos
fiziológiai rendszerben az egészséges szív- és érrendszeri funkciók fenntartása, valamint az egészséges izomfunkció. *
A D-vitamin központi szerepet játszik a szervezet Ca-szintjének szabályozásában, amely befolyásolja annak felszívódását, hasznosítását és kiválasztását. * Bár a legfontosabb az egészséges csontok és fogak kialakulásában és fenntartásában számos egyéb biológiai funkcióval rendelkeznek

Folyékony kalcium és magnézium készítmény Áfonyás ízesítéssel.A kalcium segíti az erős csontok, ízületek felépítését és a testmozgással együtt különösen lényeges a csontritkulás megelőzésében.

A kalcium segíti az erős csontok, ízületek felépítését és a testmozgással együtt különösen lényeges a csontritkulás megelőzésében.

  • Allergiás reakciókban az orális vagy intravénás kalciumbevitel kedvező hatású (de az orvosi ellátást nem helyettesítheti).
  • Savkötők gyakori alkotóeleme, ilyen formában enyhíti a gyomorégést.
  • Felhasználható ingerlékenység, koncentrációzavarok és alvásproblémák kezelésére.
  • Izomgörcsök megelőzésére a magnézium mellett a kalcium is alkalmazható.

Egy adag mérete: 1 evőkanál (15 ml)
Adagok száma:31

  Mennyiség adagonként Napi bevitel% *
Kalória 40  
Szénhidrát 9 g 3% *
Cukor Alkohol (xilit) 2 g
A D-vitamin (mint ergokalciferolt) 400 NE 100%
Kalcium (kalcium-citrát-tól) 500 mg 50%-os
Magnézium (magnézium-citrát) 250 mg 63%
Bór (bór-től aminosav kelát) 1 mg

Egyéb összetevők: De ionizált víz, glicerin, xilit, almasav, xantán, természetes aroma Blueberry, kálium szorbát (mint tartósítószer), Szőlő bőr kivonat, cellulóz és a vegyes tokoferolok (szója).

Nem tartalmazz: búzát, glutént, szójat, tejet, tojást, halat vagy kagyló összetevőket. Olyan GMP létesítményben állítják elő, amely ezen allergéneket tartalmazó egyéb összetevőket feldolgoz.

Javasolt használat: jól fel kell rázni. 1 evőkanálnyi 1-2 alkalommal naponta. Lehet hígítatlanul, vagy gyümölcslébe keverve. Ezt a terméket javasoljuk NOW® OsteoBoron ™ és cink-kel együtt szedni

 

Erősen rázzuk fel használat előtt.

A Xylit káros a háziállatok számára, ne adja kedvencének.

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.