NOW Coral Calcium Plus 100 vcaps

Nyomtatás
NOW ® Coral Calcium Plus lúgos formában tartalmaz kalciumot, amely segíthet, a szervezet egészséges pH szinten tartásához. Ezen túlmenően, Coral Calcium tartalmaz számos olyan nyomelemet is, ami fontos a csontok egészségéhez, valamint az optimális enzim ....
Fogyasztói ár5330,00 Ft
Leírás

NOW ® Coral Calcium Plus lúgos formában tartalmaz kalciumot, amely segíthet, a szervezet  egészséges pH szinten tartásához. Ezen túlmenően, Coral Calcium tartalmaz számos olyan nyomelemet is, ami fontos a csontok egészségéhez, valamint az optimális enzim aktivitáshoz. NOW ® Coral Calcium nem az élő korall zátonyokoról, vagy akár az óceán környezetébő, hanem a föld feletti forrásokból  Okinawa-ról környezetbarát módon gyüjtötték be. A Coral Calcium Plus formulához, magnéziumot és D-vitamin adtak, mert alapvető szerepe van a csontok építésében.

Egy adag mérete: 2 Vcaps ®
Adagok száma: 50

  Mennyiség adagonként Napi bevitel% *
A D-vitamin (mint ergokalciferolt - a vegetáriánus forrás) 400 NE 100%
Kalcium (a fosszilizálódott Coral Calcium) 500 mg 50%-os
Magnézium (magnézium-oxid, citrát, és aszpartát) 250 mg 60%-os
Megkövesedett Coral Calcium 1,43 g (1430 mg)  

Egyéb összetevők: cellulóz (kapszula), szilícium-dioxid, magnézium-sztearát (növényi forrás), maltodextrin és a vegyes tokoferolok. Tartalmaz szóját.

Javasolt használat: vegyen be 2 kapszulát ® 1-2-szer naponta, lehetőleg étkezés előtt vízzel. Javasoljuk ezt a terméket együtt szedni NOW ® OsteoBoron ® és cink.

Nem tartalmaz: cukor, só, élesztő, búza, glutén mentes, tej, tojás vagy tartósítószer.Jogi nyilatkozat: * Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.