Szállítási feltételek

Szállítás Magyarország területén:

Az árut, a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk. A kiszállítás MPL (Magyar Posta) történik.

MPL-el történő szállításkor, ha  bruttó 15.000 Ft alatti a rendelés, akkor esetén egységesen 1500 Ft szállítási díjat számítunk fel.

 

Ha a vásárlás értéke meghaladja a bruttó  15.000 Ft-ot, akkor a házhoz szállítás ingyenes.A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.

Utánvétel esetén az áru teljes összegét és a kiszállítási díjat a szállítónak kell kifizetni.

Előreutalás kiválasztásakor, a rendelést követő 24 órán belül, elküldjük önnek e-mailben a proforma számlát, mely tartalmazza a vásárolni kívánt termék adatait és a cégünk bankszámlaszámát, ahova a pénzt kell majd átutalni.

Az átutalást követően történhet meg a termék kiszállítása, illetve átvétele az üzletünkben.

14 óráig leadott rendeléseket tudjuk még aznap feladni futárszolgálattal, amint a készlet engedi.

 

Megrendelés lemondása:
A rendelést követő 24 órában lehetősége van lemondani a megrendelt termékeket. Kérjük, lemondási szándékát emailben: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezze, vagy telefonon a 06 70 544 7881 számon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

ELÁLLÁSI JOG:

Minden vevőnek aki web áruházunkon keresztüli rendelését futárszolgálattal vásárolja meg átvételtől számított 8 napon belül elállási joga van, melyet az alábbiak szerint érvényesíthet:

A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól.
Ebben az esetben a Bonusimpex Kft. köteles a Megrendelő által kifizetett összeget legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik.
Az Bonusimpex Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik.
A 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 5. §-a alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát:

* hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
* olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított konfigurációk)
* Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
* Nem érvényesíthető az elállási jog a mennyiségi vásárlásokra (Viszonteladók esetén)
* Az elállási jog az üzletünkben személyesen vásárolt termékekre nem vonatkozik.
* Az elállási jog nem érvényesíthető, amennyiben téves vásárlásból ered és a termék csomagolását kinyitották.