NOW Acetyl-L Carnitine 500mg 50Caps

Nyomtatás
Acetil-L-karnitin egy módosított aminosav, amely támogatja a sejtek energia-termelés támogatása a közlekedés a zsír a mitokondriumok, ahol oxidálódik, és át ATP (kémiai energiát a sejt). Acetil-L-karnitin rendkívül biológiailag formája az L-karnitin, amely ....
Fogyasztói ár7190,00 Ft
Leírás

Acetil-L-karnitin egy módosított aminosav, amely támogatja a sejtek energia-termelés támogatása a közlekedés a zsír a mitokondriumok, ahol oxidálódik, és át ATP (kémiai energiát a sejt). Acetil-L-karnitin rendkívül biológiailag formája az L-karnitin, amely átjut a vér-agy gáton, ahol fejt antioxidáns hatású, segít fenntartani az egészséges sejtek energia-anyagcserét, és támogatja az agy működését .*

Egy adag mérete: 1 Vcap ®
Adagok száma: 50


  Mennyiség adagonként Napi bevitel% *
Acetil-L-Carnitine
(A Acetil-L-Carnitine HCl)
500 mg *

Egyéb összetevők:

Cellulóz (kapszula), cellulóz, sztearinsav (növényi forrás) és magnézium-sztearát (növényi forrás). vegetáriánus / vegán termék.

Javasolt használat: Étrend-kiegészítőként, vegyél be 1 Vcap ® 1-3-szor naponta, ha szükséges. Tekintsük szedni ezt a terméket együtt MOST ® pantoténsav, Kolin és Brain Elevate ™.

Nem tartalmaz: cukor, só, keményítő, élesztő, búza, glutén mentes, kukorica, szója, tej, tojás, kagyló, vagy tartósítószereket.

 

Jogi nyilatkozat: * Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.